top of page

CASA SB

Viladrau

  • Promotor: SB

  • Autor:

  • Jaume Armengol i Clotet

  • Col·laboradors:

  • Rafael Casanovas (Arquitecte Tècnic)

  • Josep Florència (Estructura)

  • Final Obra: Juny 2007

  • Superfície: 230 m2

 

La forta topografia en davallada cap a l’interior de la parcel·la fa que l’edificació es concentri en la part superior lligada a l’accés i al llarg del carrer que hi dóna front, fent d’enllaç d’aquest amb la zona de patis amb vistes al Montseny.

Tot l’habitatge, de geometria molt senzilla, col·loca les seves estances enfrontades al paisatge i a la zona d’estar, un pati interior porxat fa que s’incrementi la superfície plana exterior, tan difícil d’aconseguir en una parcel·la de pendents tant forts. És per tant, una casa-mirador.

El solar, es deixa sense modificar al voltant de la casa, amb les alzines i el sota-bosc característic de la zona, per tal d’afavorir la integració amb l’entorn natural privilegiat de la Serralada del Montseny-Matagalls.

bottom of page